ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΙΛΙΟΝ

Το 2020 έφερε σίγουρα πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα και τις συνήθειες μας. Καθώς εξελισσόταν η έξαρση του Covid-19 και όλοι μας ζούσαμε τη καραντίνα, ένα όνειρο γινόταν πραγματικότητα παράλληλα.
Εκείνες τις μέρες λοιπόν με πολλές ώρες προσωπικής εργασίας δημιουργήσαμε το Ναργιλέ Ίλιον.
Πριν προϋπήρχε σε εκείνο το σημείο ένα μεζεδοπωλείο αλλά η οικονομική κρίση και στη συνέχεια τα μέτρα περί Covid έδωσαν τη χαριστική βολή.
Έτσι λοιπόν δόθηκε στο χώρο αυτόν ένα νεανικό -(αλλά και διαχρονικό) στιλ για να φιλοξενήσει την αγάπη μας για το καλό πότο και μεζέ, χωρίς όμως να λείπει η λαική – ρεμπέτικη μουσική πινελιά. Παρεΐστικη διάθεση και άνθρωποι με χαμόγελα είναι αυτό που θα συναντήσεις με του περάσεις την πόρτα του Ναργιλέ. Στην συνέχεια θα φτάσει στα χέρια σου ο κατάλογος (menu) όπου θα βρεις μόνο διαλεχτά πραγματάκια σε ποτό – μεζέ. Κάθε πρώτη ύλη είναι διαλεγμένη από μικρούς παραγωγούς που  φέρνουν σχεδόν καθημερινά φρέσκα. Αυτό είναι και το μυστικό της νοστιμιάς!
Σαλάτες με χρώμα και γεύση, σαν αυτή που τρώμε στο χωριό! Μεζέδες με νοστιμιά σπιτική έως και ποικιλίες με κρεατικά. Μπιφτέκια που σαν αυτά δεν έχεις ξανά δοκιμάσει και χειροποίητο λουκάνικο με πράσο για τους πιο μερακλήδες.
Από εκεί και πέρα καθώς προχωράμε στο ποτό θα βρούμε εξαιρετική Κρητική τσικουδιά, τσίπουρο Τυρνάβου, κρασί χύμα από τον αρχαίο αμπελώνα της Νεμέας.
Πολύ διαλεγμένα όλα αλλά θα βρείτε επίσης και εμφιαλωμένα ούζα, μπίρες, ποτά για όλα τα γούστα.
Μόλις έχεις πάρει το μεζέ σου και το τσιπουράκι σου μην ξεχάσεις το πιο βασικό για την χώνεψη!
Το αρχαίο φάρμακο που φέρει την ονομασία του και το μαγαζί! ΝΑΡΓΙΛΕΣ!
Εκεί θα βρεις ένα κατάλογο με γεύσεις για όλα τα γούστα μιας και είναι το προιόν που έρχονται από όλη την Αθήνα να δοκιμάσουν!
Σχεδόν όλοι έχουμε δοκιμάσει ναργιλέ κάποια στιγμή στη ζωή μας αλλά εκεί θα αναθεώρησεις την εμπειρία αυτή!

παράδοση

Η παράδοση συναντά το μοντέρνο στο Ναργιλέ!
Θα βρεις τον τέλειο συνδιασμό ένος κλασσικού καφε-μεζεδοπωλείου αλλά με ένα μοναδικό διαχρονικό τρόπο. Ένα τάξιδι μέσα στο χρόνο που όλοι ήταν μια μεγάλη παρέα. Μουσική που θα μένει στο χρόνο και στυλ παλιού καφενέ αλλά με νεανικό αέρα.

ιστορία

Ο Ναργιλές ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημα στο Περιστέρι το 2001.
Πρόσφερε ένα εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης αλλά παράλληλα παραδοσιακό. Εκλεκτοί μεζέδες, κρασιά από μικρούς παραγωγούς, τσικουδιά από τη Κρήτη ήταν αυτά που έβρισκε κάποιος και βρίσκει μέχρι σήμερα στο Ναργιλέ. Με συνοδεία έντεχνης και ρεμπέτικης Ελληνικής μουσικής και φυσικά αρώματα ναργιλέ από την ανατολή, δημιούργησαν αυτό που ονομάζεται Ναργιλές.

T: 210-2626132

 

Πάριδος 100 Ίλιον
Τ.Κ. 13122

Like us